Nu kommer der nye Harry Potter-bøger

Fans skal sætte kryds i kalenderen ved 27. juni.

De fire bøger udkommer først som e-bøger. Det er uvist, om der følger fysiske udgivelser efter. Foto: Scanpix/Suzanne Plunkett.
Udgivet Opdateret

Hvis du er typen, der gerne vil lære mere om det univers, der eksisterer rundt om karakteren Harry Potter, og alle de andre kære karakterer fra den ekstremt populære bogserie, ja så er der godt nyt til dig.

Pottermore, den officielle hjemmeside for Harry Potters magiske verden, har afsløret ikke mindre end fire “faglitterære” bøger om universet, der i e-bogsform vil lade læserne dykke længere ned magiens historie, set med forfatter J.K. Rowlings briller.

Pottermore skriver, at de fire bøger har følgende navne:
Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts
Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology
Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy
Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures

Som man måske kan læse sig til, kommer bøgerne til at gå i dybden med flere af de fag, man underviser i på skolen Hogwarts, og hensigten med bøgerne er altså at fortælle mere om historien bag den magi, der formentlig er en stor del af årsagen til, at Harry Potter-universet er blevet så populært verden over.

De to udgivelser, Harry Potter: A Journey Through Charms andDefence Against the Dark Arts samt Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology udkommer 27. juni. De to resterende udgivelser udkommer på et ikke nærmere defineret tidspunkt herefter.

Powered by Labrador CMS