Nu har prinsessen fået nok

Skandalerne omkring prins Andrew kan meget vel få hans datter til at forlade Storbritannien.

Udgivet Opdateret

Prinsesse Beatrice, barnebarn af dronning Elizabeth, har ikke haft det specielt nemt gennem det seneste halvandet års tid. I efteråret 2019 blev der i den grad rettet fokus på hendes far, der blev beskyldt for seksuelt misbrug i forbindelse med Jeffrey Epstein skandalen.

Ydermere er hendes bryllup med italienske Edoardo Mapelli Mozzi, der var planlagt til foråret 2020, blevet udskudt af to omgang. Det vender vi tilbage til.

Artiklen fortsætter under videoen

Nu mener en royal ekspert, at hun meget vel kan finde på at forlade Storbritannien for i stedet at stikke af til Italien. Det skriver Daily Express.

I foråret blev det rapporteret, at hun var ved at blive ‘vanvittig’, efter hendes bryllup blev udsat på grund af skandalerne omkring hendes fars forhold til den nu afdøde pædofilidømte Jeffrey Epstein.

Da den store dag så blev udsat endnu engang på grund af corona-pandemien, flød bægeret over. Hun har simpelthen fået nok.

“Hun har ikke nogen særlige royale forpligtelser og Italien ligger kun et par timer væk fra Storbritannien. Så det vil ikke være noget problem,” siger eksperten.

Siden pandemien holdt sit indtog, har prinsessen opholdt sig i isolation sammen med sin tilkommende i sin svigermors hjem.

Her har hun dog ikke været fuldstændig inaktiv. Hun har blandt andet bidraget til sin mors, Sarah Ferguson, youtube-serie for børn ‘Storytime with Fergie and Friends’, ligesom hun har arbejdet med velgørenheds-organisationen Teenage Cancer Trust.

Powered by Labrador CMS