Nu bør han begynde at svede

Kvinden, der hævder at være blevet sexmisbrugt af prins Andrew, mener, tiden er inde til, at prinsen godt kan begynde at svede.

Udgivet Opdateret

Amerikanske Virginia Giuffre, der overfor retsinstanser har påstået, hun som blot 17-årig af flere omgange blev sexmisbrugt at britiske prins Andrews, fortsætter sin kamp mod prinsen.

Hun har blandt andet bidraget til, at den franske model-agent Jean-Luc Brunel nu er blevet anholdt i Jeffrey Epstein sagen, som hendes egne anklager mod prins Andrew også er en del af. Det skriver Mirror.

Artiklen fortsætter under videoen

I et ganske katastrofalt interview på britiske BBC tidligere i år forklarede prins Andrew, at han under ingen omstændigheder kan være den svedige mand, Virginia Giuffre påstår at være blevet misbrugt af på en natklub i London, dengang hun blot var 17 år. Han sagde blandt meget andet, at det umuligt kan være ham, da han fysisk simpelthen slet ikke er i stand til at svede.

Ifølge den amerikanske kvinde er det et alvorligt kompromis med sandheden og som en spydig bemærkning til påstanden forklarer hun nu, efter anholdelsen af Jean-Luc Brunel, at prinsen kommer til at svede igen.

Franskmanden skulle angiveligt have ‘leveret’ otte piger til et orgie på afdøde Jeffrye Epsteins private, caribiske ø – som prins Andrew beskyldes for at have deltaget i.

”Sveder du nu prins Andrew? Det burde du. Din ven Jean-Luc Brunel er bag tremmer. Kan du huske de piger, han leverede til dig på øen? Det svin vil fortælle alt for at redde sit eget fedt,” siger hun henvendt til prinsen i et interview.

Jean-Luc Brunel står bag agenturet ‘MC2’ som anklagere tror blev brugt som et dække for Jeffrey Epstein. Ifølge Mirror skulle mange af Epsteins påståede forbrydelser også have fundet sted i en Jean-Luc Brunel ejet lejlighed i Paris.

Virginia Giuffre hævder, at anholdelsen af Jean-Luc Brunel vil påvirke andre, der er anklaget for at være involveret i Epstein anklagerne. Heriblandt Ghislaine Maxwell, der sidder fængslet i New York og afventer en retssag, hvor hun er anklaget for medvirken til seksuel misbrug af tre mindreårige piger.

Jeffrey Epstein begik selvmord i et fængsel i New York i august 2019, 66 år gammel, mens han afventede en retssag for en række lovovertrædelser.

Prins Andrew har kraftigt benægtet ethvert kendskab til samtlige Virginia Giuffres påstande og anklager.

Powered by Labrador CMS