Nu afsløres sandheden endelig: Er der en hemmelig sex-scene i Harry Potter-film?

Siden udgivelsen af filmatiseringen af den tredje Harry Potter-fortælling ".. og fangen fra Azkaban" har fans haft en beskidt teori.

Harry Potter og fangen fra Azkaban har i årevis været udsat for diverse beskidte spekulationer.. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I det, der tilbage i 2004 var historiens længste “rulletekst”-sekvens, undrede en helt særlig detalje fans og film-entusiaster. Den tredje film om den unge troldmand Harry Potter indeholdt nemlig en slet skjult reference til noget mere uartigt end filmen ellers indikerer.

Efter selve filmen kører rulleteksterne hen over det såkaldte “røverkort”, der viser alle på troldmandsskolen Hogwarts opholdssted på et hvilket som helst givet tidspunkt. Det er tydeliggjort ved fodaftryk, der bevæger sig rundt på kortet.

I årevis har fans så diskuteret en speciel hændelse undervejs. For pludselig ses to fodspor i en lidt prekær situation. Kortvarigt vrikker fødderne, der er modsatrettede og placeret klos op ad hinanden, så det ikke efterlader megen tvivl om, at der er tale om to personer, der er ganske nær.

Den mest udbredte teori er gået på, at der simpelthen er tale om en sex-scene, som filmskaberne har sneget ind i den ellers børnevenlige film. Nu – 13 år senere – er det så lykkedes for Huffington Post at få svar på, hvad pokker det drejer sig om.

Til den amerikanske hjemmeside siger Rus Wetherell, der stod for effekterne i filmen, at det fik lov at blive i filmen.

– Måske var det meningen, at det skulle være Harry Potter. Det er en slags uskyldigt kys, fortæller Rus Wetherell og uddyber, at instruktøren, Alfonso Cuarón, opdagede detaljen og brød ud i latter.

Angivelig ville Wetherell gerne lege mere med de to par fødder, men det fik han ikke lov til – måske det så havde udviklet sig til mere end et kys.

Du kan jo selv kigge efter, næste gang du ser Harry Potter og fangen fra Azkaban.

Powered by Labrador CMS