Model tog sit eget liv efter grimt brud

Parret kastede med mudder efter hinanden i offentligheden kort før modellens død. "Jeg håber, at sandheden kommer frem", lyder det fra ven

Kasia Lenhardt og Jerome Boateng gik fra hinanden kort før hendes død. Foto: Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Den polskfødte model, Kasia Lenhardt, har taget livet af sig selv. Det er hændt kort tid efter, at hun brød med sin kæreste – den tyske fodboldspiller Jerome Boateng, der spiller i klubben Bayern München.

Det endte bittert og grimt mellem parret ifølge nyhedssitet MailOnline. De to ekskærester har svinet hinanden til og kastet om sig med beskyldninger på sociale medier og gennem pressen.

Artiklen fortsætter under videoen

25-årige Kasia Lenhardt begik selvmord på sin søns seks års fødselsdag. Sønnen Noah var hendes eneste barn fra et tidligere forhold. Han kom til verden, da hun var 19 år.

Ekskæresten sagde modbydelige ting

Modellen blev fundet død i en luksuriøs lejlighed, som tilhørte Jerome Boateng, i det dyre kvarter Charlottenburg i Berlin.

En af Kasia Lenhardts venner har udtalt til MailOnline, at hun var alene i lejligheden, da hun døde.

– Hun døde en uge efter, at Jerome gav et interview, hvor han fortalte, at deres forhold var gået i stykker. Han sagde nogle rigtig modbydelige ting om Kasia. Hun var meget vred over det, fortæller vennen.

Et bekymret familiemedlem kontaktede politiet, da de ikke kunne få fat på hende.

Dødsfaldet bliver ikke betragtet som værende mistænkeligt.

Beskyldt for afpresning og massivt alkoholmisbrug

Forholdet mellem Kasia Lenhardt og Jerome Boateng sluttede efter 15 måneder.

Den tyske fodboldspiller beskyldte blandt andet sin nu afdøde ekskæreste for at afpresse ham til at blive i forholdet samt for at have et massivt alkoholmisbrug.

Men det giver Kasia Lenhardts modelveninde, Sara Kulka, ikke meget for. I et kryptisk Instagramopslag skriver hun: “Jeg håber, at sandheden kommer frem. Jeg ved hvor højt, du ønskede, at den ville komme frem i lyset”.

På sin søns fem års fødselsdag lavede Kasia Lenhardt Instagramopslaget nedenfor, hvor hun blandt andet skrev, at Noah var hendes livs største gave, og at hun var stolt af ham.

Powered by Labrador CMS