MØ afslører: -Jeg har altid været en outsider

Den danske sangerinde MØ har altid skilt sig ud ved at være drenget og kejtet, fortæller hun i ærligt interview.

Udgivet Opdateret

Selv om den danske sangerinde MØ i øjeblikket er super hot med Major Lazer-nummeret “Cold Water”, har hun ikke altid været en af de populære piger.

I et nyt interview med Beat Magazine fortæller sangerinden ærligt, at hun siden teenageårene har følt sig som lidt af en outsider, der ikke flød med strømmen.

MØ, der synger sammen med Justin Bieber på Major Lazers nye hit, var nemlig ikke helt så moden som sine jævnaldrende.

– Jeg har altid haft venner, men jeg var bestemt en outsider i min måde at være på. Jeg gik rundt med en hat og en buksedragt som en drengepige, helt kejtet og sporty, fortæller hun til magasinet.

Fandt trøst i Spice Girls

MØ fandt blandt andet trøst i musikken fra sine store idoler Spice Girls, der hjalp hende gennem de akavede teenageår. Pigebandet inspirerede hende også til at lave musik.

– Jeg var ikke en af de pæne piger, og jeg var langt bagud på mange niveauer. Jeg var ikke interesseret i drenge på det tidspunkt. Nogle af mine venner begyndte at interessere sig for dem, men jeg tænkte bare “ad”, siger hun i interviewet.

MØ indrømmer dog også, at det i høj drejede sig om at få opmærksomhed, når hun skilte sig ud fra mængden med punkertøj og en rebelsk attitude.

– Jeg ønskede at være anderledes. Jeg har hele mit liv gået målrettet efter at blive musiker eller kunstner og lave noget, der ikke er akademisk, siger MØ.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS