Milliardær død under mystiske omstændigheder

En er anholdt i sagen.

Dødsårsagen er ukendt. Genrefoto.
Udgivet Opdateret

Milliardæren Lin Qi er død, og efterforskere i sagen arbejder blandt andet ud fra en teori om, at han blev forgiftet. Det skriver Variety.com. 

Ifølge Variety døde den 39-årige milliardær og direktør for spilfirmet Yoozoo den 25. december, og ifølge Deadline er en kollega til Lin Qi blevet anholdt i sagen.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Lin Qi blev indlagt den 16. december, og myndighederne blev informeret om, at han muligvis var blevet forgiftet den 17. december. Sagen blev undersøgt, en mistænkt anholdt, og i mellemtiden døde Lin Qi.

Det er uvist, hvad der endte med at slå Lin Qi ihjel, hvorvidt han vitterligt blev forgiftet og i så fald med hvad. Variety henviser til forskellige mediers forskellige teorier, men i skrivende stund ligger meget lidt helt fast.

Ledere og ansatte i Yoozoo har efterfølgende udtrykt deres sorg over tabet af kollegaen og chefen Lin Qi.

Variety skriver, at Lin Qi blev 39 år gammel. Foruden sin rolle i Yoozoo var han executive producer på en Netflix-filmatisering af bogserien “Three-Body Problem,” der blev annonceret i efteråret 2020. Deadline skriver, at Yoozoo købte rettighederne til serien i 2014.

Powered by Labrador CMS