Mange glemmer at rengøre dildoen – også onani-Caroline

Mange unge mennesker gør ikke deres dildo ren efter brug. Blandt de glemsomme er onani-Caroline fra Paradise Hotel.

Caroline Petersen får ikke lige vasket dildoen hver gang efter brug. Foto: TV3.
Udgivet Opdateret

Mange 18- til 29-årige vælger ikke altid at vaske deres dildo efter brug. Det viser en ny undersøgelse fra analyseinstituttet YouGov, skriver metroxpress.

24 procent svarer, at de kun nogle gange vasker dildoen efter brug. 11 procent vasker den kun sjældent, mens 11 procent aldrig vasker den.

Dildo-Caroline: Skyldes dovenskab

En af dem er 19-årige Caroline Petersen fra Hillerød, der er kendt som onani-Caroline fra Paradise Hotel.

»Det er måske to gange om ugen, jeg ikke lige får vasket den efter brug. Men halvdelen af de gange, jeg bruger dildoen, vasker jeg den lige efter,« siger Caroline Petersen.

Hun forklarer, at den manglende rengøring skyldes ren dovenskab. Hun har dog aldrig oplevet, at hendes dildo var decideret beskidt, inden hun brugte den igen.

Overlæge: Ikke farligt

Men dildoen er heller ikke farlig at bruge – uden at vaske den mellem skedebesøgene – så længe det kun er ens egne bakterier fra skeden, der sidder på.

»Den flora, man har i sin skede, bliver man ikke syg af. Den kender kroppen,« siger Charlotte Wilken-Jensen, der er overlæge på Hvidovre Hospitals gynækologiske afdeling.

Men en uvasket og klistret dildo kan let tiltrække andre bakterier.

»Hvis den (dildoen, red.) er snasket og fedtet, er der flere bakterier, der hænger ved, som kan være ulækre, og som teoretisk set kan være sygdomsfremkaldende,« siger Charlotte Wilken-Jensen. I værste fald kan man få underlivsbetændelse.

Powered by Labrador CMS