Lille prinsesse glæder sig til særlig dag

Den kommende uge byder på en ny hverdag for prinsesse Charlotte, der starter i skole.

Prinsesse Charlotte starter snart i skole, og det glæder hun sig meget til. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Prinsesse Charlotte starter snart i skole, og det glæder hun sig meget til. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Snart er flertallet af børneflokken på Kensington Palace ikke hjemme om formiddagen, for den 5. september starter prinsesse Charlotte i skole. Og det glæder hun sig til, skriver People.

Hun skal gå på samme skole som sin storebror, der også starter samtidig, men på sit andet år.

Glæder sig

Prinsesse Charlotte, det mellemste barn i prins Williams flok på tre, skal gå på Thomas’s Battersea. Dér starter hun på sit første år torsdag.

På skolen går også hendes storebror George, og prinsessen glæder sig meget til skolestarten.

Artiklen fortsætter efter videoen.

– Hun kan næsten ikke vente med at skulle være sammen med George i den store skole. Hun glæder sig til det hele, siger en af magasinets insider-kilder.

Sammen med brormand

Prins George startede sidste år på Thomas’s Battersea, som kun ligger få kilometer fra familiens hjem.

Han skulle efter sigende også være meget glad for at gå i skole.

Skolen er ikke helt som vi kender skoler i Danmark. Børnene, der starter når de er nået 5-års alderen, lærer børnene alt fra matematik til fransk. Mens der også er ballet og historie.

Skole i hjemmet

Det er faktisk meget nyt, at de engelske kongelige skal i en skole med andre børn.

Dronning Elizabeth er én af de kongelige, som ikke oplevede det. Hun blev undervist hjemme, fordi det var der tidligere en tradition for blandt den royale familie.

Det blev dog lavet om for dronningens søn, prins Charles, der også gik i skole. Han startede den 2. april i 1962 på Gordonstoun School.

Powered by Labrador CMS