Lettet Depp takker fans efter skilsmissetumult

I sin tale ved People's Choice Award takkede Johnny Depp sine fans for støtten under sit brud med Amber Heard.

Amber Heard og Johnny Depp blev gift i februar 2015. Foto: SUZANNE PLUNKETT/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Det var en lettet og rørt Johnny Depp, som natten til torsdag modtog prisen som seernes filmikon ved prisoverrækkelsen People’s Choice Award 2017.

Og den 53-årige skuespiller havde mere end én grund til at være en lettet mand.

Det skriver ABC News.

Depps rygte har ikke lidt skade

Prisen som seernes favorit var nemlig også en anerkendelse af, at Johnny Depps rygte blandt fans ikke har lidt skade under de mange anklager mod ham, som har præget skuespillerens nylige skilsmisse fra kollegaen Amber Heard.

Derfor benyttede “Pirates of the Caribbean”-stjernen da også taletiden fra scenen til at takke sine fans for at støtte ham gennem den turbulente skilsmisse.

– Jeg kom her i aften af én grund og én grund alene. Jeg kom her for jeres skyld, de mennesker, som gennem både medgang og modgang har stået bag mig og stolet på mig, lød det blandt andet fra den berørte skuespiller.

Takketalen fra Johnny Depp kommer, efter at han for knap en uge siden underskrev en skilsmisseaftale med Amber Heard, som han nåede at være gift med i knap to år.

Ægteskab med kold luft og beskyldninger

Parrets ægteskab har dog næsten fra begyndelsen været præget af kold luft og grove beskyldninger.

Og Amber Heard har blandt andet anklaget Johnny Depp for at have udsat hende for hustruvold.

– Jeg sætter så stor pris på det (anerkendelsen, red.). I har ingen idé om, hvor meget jeg værdsætter det, lød det fra Johnny Depp ved prisuddelingen.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS