Kvinde med anklager om tvangssex: Prinsen lyver

Den amerikanske kvinde Virginia Giuffre hævder at hun som 17-årig er blevet tvunget til at have sex med prins Andrew.

Udgivet Opdateret

I et stort interview fik kvinden, der har beskyldt prins Andrew for at have tvunget sig til sex med hende som 17-årig, mulighed for at tale sin sag.

Mandag aften blev interviewet vist på tv som opfølger til prins Andrews interview om sit venskab til rigmanden Jeffrey Epstein, hvor han også forholdt sig til de anklager, som kvinden – Virginia Giuffre – er kommet med.

Artiklen fortsætter efter videoen

Et springende bevis på, at de to har mødt hinanden før, er et billede som prinsen nægter at have kendskab til.

Virginia Giuffre fastholder dog fortsat, at det er et fældende bevis på, at prinsen lyver.

Et billede sammen

Prins Andrew har afvist nogen form for seksuel kontakt til kvinden.

I sit interview med det britiske medie går det endda så langt, at han siger, han aldrig har mødt hende før.

Han siger samtidig, at han ikke husker at have taget et billede, som ellers tilsyneladende viser prinsen stå med armen rundt om hende.

Men den forklaring køber Virginia Giuffre ikke.

– Der er folk, der bliver ved med at finde på latterlige undskyldninger, som at hans arm er forlænget, eller at billedet er redigeret.

– Det er noget vrøvl. Han ved, hvad der skete, og jeg ved, hvad der skete. Og kun én af os fortæller sandheden, siger hun til BBC.

Var sexslave for Epstein

Virginia Giuffre, der tidligere hed Roberts til efternavn, hævder, at hun som 17-årig blev holdt som sexslave af den afdøde rigmand Jeffrey Epstein.

Hun skal være blevet bragt til Storbritannien i 2001 for at have samleje med prins Andrew. Det siger hun i interviewet med BBC.

Men det er ikke kun den ene gang, at Virginia Giuffre har haft sex med prinsen. Ifølge hende selv er det sket tre gange.

To af gangene var hun mindreårig. Det skriver Express.

Diskussionen om sved

I prins Andrews interview med det britiske medie, fremhævede han blandt andet, at Virginia Giuffre beskyldte ham for at have svedt meget, mens de to dansede sammen på natklubben.

– Der er et lille problem med sveden, fordi jeg har en besynderlig medicinsk lidelse, som består i, at jeg ikke svedte på det tidspunkt (…) fordi jeg havde fået det, jeg vil beskrive som en overdosis af adrenalin i Falklandskrigen, da jeg blev beskudt. Det var næsten umuligt for mig at svede, sagde han.

I det nye interview med Virginia Giuffre gentager hun dog sin historie.

– Det var forfærdeligt, og han svedte ud over mig. Hans sved var nærmest som regn ud over det hele, og det var bare klamt. Men jeg vidste, at jeg blev nødt til at gøre ham glad, siger hun til BBC.

Siden har Buckingham Palace udtalt sig i en skriftlig udtalelse om Virginia Giuffres anklager, som er noget kongehuset ikke finder sandt.

Powered by Labrador CMS