Kvamie føler sig stadig grøn

Hun fortæller om den nye 'X Factor'-dommer

Udgivet Opdateret

I den seneste sæson af ’X Factor’ afløste Kwamie Liv Oh Land ved dommerbordet.

Men selvom hun har været dommer i det populære sangprogram før, så føler hun sig stadig ny i rollen. 

Kvamie Liv henter inspiration hos Sofie Linde, Thomas Blachman og den nye dommer, Simon Kvamm. 

– Det har været spændende at lære ham at kende. Han er jo også en erfaren tv-mand, og der er jeg jo klart mere grøn, erkender den 37-årige sanger over for Kendte.dk.

– Men både Simon, Thomas og Sofie er så meget inde i denne her tv-branche, så for mig er det bare lærerigt, siger hun og tilføjer: 

– Sidste år var alt nyt. Nu ved jeg bedre, hvad der forventes.

Kvinden i midten

Kvamilie Liv er placeret midt imellem herrerne.

– Jeg synes, de styrer sig selv ret godt, men der er selvfølgelig noget særligt ved at sidde i midten og hele tiden skulle forholde sig til dem. Dreje hovedet til højre og venstre, holde øje med og være til stede, forklarer hun. 

Sangerens fokus kommer til at være 100 procent på sangkonkurrencen, mens hendes egen musikalske karriere sættes på vågeblus.

– Ingen tvivl om, at ’X Factor’ kommer til at fylde mest, siger hun. 

Holdet er sat

’X Factor’-dommeren fortæller, at hun har været gennem et intenst forløb med mange dygtige optrædende under optagelserne i efteråret. 

– Nu hvor jeg står med dem, jeg har valgt, så føles det så rigtigt, og jeg glæder mig til, at vi skal i gang, lyder det.

Kvamie Liv har stadig meget at lære, så hun lader sig inspirere af Sofie Linde, Thomas Blachman og den nye mand i folden, Simon Kvamm.
Kvamie Liv har stadig meget at lære, så hun lader sig inspirere af Sofie Linde, Thomas Blachman og den nye mand i folden, Simon Kvamm.
Powered by Labrador CMS