Kronprinsesse på egne ben for første gang

Spaniens kommende dronning repræsenterer den kongelige familie i ensom majestæt

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Den spanske tronarving, 15-årige kronprinsesse Leonor, står overfor sin første solo-optræden som repræsentant for kongehuset. Kronprinsessen besøger den 24. marts det spanske institut for internationale forbindelser, Instituto Cervantes, i forbindelse med dets 30 års jubilæum.

Det skriver Royal Central.

Her skal hun blandt andet overrække en kopi af den spanske forfatning og desuden den version af ‘Don Quijote’ af Cervantes, som hun og hendes søster, prinsesse Sofia, læste op fra i en videotale til det spanske folk da coronan-pandemien ramte landet.

Forbereder rejse

Begge bøger placeres i det såkaldte ‘Letters’ Vault’ på instituttet, hvor der opbevares flere store værker, som hylder spansk kultur og arv.

Kronprinsessens første solo-optræden løber af stablen blot dagen før hendes forældre, kong Felipe VI og dronning Letizia, påbegynder en officiel rejse til Andorra, der er deres første statsbesøg siden pandemiens start.

Kronprinsessen er så så småt også selv begyndt at forberede en planlagt rejse. Til sommer flytter hun til Wales, hvor hun påbegynder en gymnasial uddannelse ved UWC Atlantic College, der allerede har Belgiens kommende dronning, kronprinsesse Elisabeth, blandt sine studerende.

De får i øvrigt følgeskab af kronprinsesse Elisabeths yngre søster, prinsesse Alexia, der ligeledes skal starte på skolen.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS