Konges gode ven udsat for brutalt røveri

Den svenske konges ven Carl Piper blev onsdag aften udsat for et brutalt røveri i sit hjem.

Udgivet Opdateret

Den svenske konge Carl Gustav har i mange år delt flere gode minder med den 73-årige greve Carl Piper. Han er ofte iblandt den gruppe, som kongen år efter år går på jagt sammen med.

Onsdag blev den 73-årige udsat for et brutalt røveri, hvor de to gerningsmand lagde hånd på kongens ven, skriver Svensk Damtidning.

Artiklen fortsætter efter videoen

Flyttet til en anden bygning

Carl Piper var hjemme på gården Högestad i Ystad onsdag aften, da to gerningsmænd kom kørende ind ad indkørslen til ejendommen.

Efter at have brudt døren op til hovedbygningen, opdagede røverne Carl Piper, som de greb fat i og tvang til at tage ophold i en anden bygning på grunden.

Det er ukendt, hvilke værdier gerningsmændene slap afsted med, da politiet fortsat er i gang med at efterforske sagen. Politiet i Ystad har endnu ikke fundet frem til gerningsmændene til trods for en større eftersøgning med patruljebiler og helikopter.

Han er hos familien

Der er intet at sige til, hvis den 73-årige greve er rystet efter det brutale røveri. Carl Piper er dog heldigvis sluppet fra røveriet med mindre skader i ansigtet, der ikke krævede et visit på sygehuset.

– Vi holder øje med ham. Han er hos familie. Han er okay, fortalte Carl Pipers datter Anna Piper efter røveriet.

Greve Carl Piper ejer en af Skånes største ejendomme på mere end 13.000 hektar jord og skov.

Powered by Labrador CMS