Komikere gør fælles front

Nikolaj Stokholm, Mark le Fêvre, r8Dio bestående af Brian Lykke og Kasper Nielsen, Victor Lander og Ane Høgsberg udgør comedykonceptet "Comedy Ballroom 4".

Udgivet

Seks kendte komikere slår sig sammen og drager landet rundt som en del af comedykonceptet "Comedy Ballroom 4".

Det er seks etablerede navne, der dribler landet rundt september og oktober næste år: Nikolaj Stokholm, Mark le Fêvre, Victor Lander, Ane Høgsberg samt satirestationen r8Dio, som bliver en del af "Comedy Ballroom 4" i skikkelse af Brian Lykke og Kasper Nielsen.

Det annoncerer arrangør og ophavsmand bag Comedy Ballroom Christian Sørensen i en pressemeddelelse.

En halv time hver

- Det siges, at man aldrig skal gentage en succes. Vi er ikke for stolte til at gentage Comedy Ballroom - for tredje gang, siger Christian Sørensen i pressemeddelelsen.

Hver komiker har en lille halv time på scenen, så optrædenerne bliver beskrevet "som en eksamen, man gerne vil op til, fordi man kan sit kram og gerne vil blære sig".

Starter i Skive

- En eksamen, der ansporer komikerne til at levere deres ypperste, lyder det i pressemeddelelsen.  

Det er blandt andet Mark le Fêvre, Nikolaj Stokholm og Brian Lykke, der udgør comedykonceptet "Comedy Ballroom 4".

"Comedy Ballroom 4" begynder i Kulturcenter Skive 14. september 2024 og slutter seks show senere i Odeon i Odense den 26. oktober 2024.

Ikke de eneste

"Comedy Ballroom 4" er ikke det eneste comedykoncept, der drager landet rundt næste år.

Melvin Kakooza, Joel Hyrland, Hadi Ka-koush og Mahamad Habane skal i 2024 på fællesturné med showet "Bros - så blev der mørkt".

Powered by Labrador CMS