Knust Daniel Svensson: Søster er alvorligt syg

Den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson har selv været ramt af cancer to gange. Nu har hans søster fået konstateret lymfekræft.

Den tidligere håndboldspiller og medvirkende i Vild med dans Daniel Svensson har selv været ramt af cancer to gange. Nu har han søster også fået det konstateret (kvinden på billedet er ikke Daniel Svenssons søster, men danser Karina Frimodt). Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den tidligere håndboldspiller, nu håndboldekspert på TV 2 SPORT, Daniel Svensson delte en meget personlig besked på sin Instagram tirsdag.

Her fortæller han, at der igen er dårlige nyheder for ham og hans familie.

Ramt af cancer

I 2016 kunne Daniel Svensson erklæres kræftfri efter to omgange i ringen med cancersygdom. Han overvandt den heldigvis begge gange. Men nu er tid til at tage kampen op igen, for hans søster Ditte Svensson har for en måned siden fået konstateret lymfekræft.

Det er naturligvis noget, som tager hårdt på den tidligere håndboldspiller.

– Det er rigtigt hårdt. Det her, er der ikke noget sjovt i, siger Daniel Svensson, der i 2017 var med i Vild med dans, til kendte.dk.

Familie i sorg

Meddelelsen om at Daniel Svensson lillesøster har fået cancer har ramt familien rigtig hårdt.

– Vi er allesammen pisse kede af det, min lillebror, mor, far, min lillesøster og hendes kæreste, men vi prøver også at være positive, så vi kan tage kampen op sammen, siger han.

Uretfærdigt

Man skulle tro, at der kunne anes en vis uretfærdighed i stemmen på Daniel Svensson, når endnu en cancerdiagnose har ramt familien, men det er faktisk ikke helt gældende.

– Jeg føler ikke uretfærdighed, men det gør min søster da. Jeg er selvfølgelig fuldstændig knust på hendes vegne. Men der er ikke noget, vi kan gøre ved det. Cancer rammer jo vilkårligt, siger Daniel Svensson.

Powered by Labrador CMS