Kirkekaos: Harm Zulu-stjerne raser over skrig og skrål

Rasmus Bjerg er forarget over en episode, hvor en gruppe unge boltrede sig i Aarhus Domkirke.

Rasmus Bjerg opfordrer til mere pli. Foto: Sara Gangsted/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Leg, råb, skrig og skrål er en fuldstændig uforenelig måde at opføre sig på i en kirke.

Det mener Rasmus Bjerg, der mandag overværede en episode i Aarhus Domkirke, hvor en gruppe unge i komikerens øjne opførte sig komplet utilstedeligt.

Godt gammeldags forarget

Hændelsen har efterfølgende fået den 40-årige skuespiller til at udsende en Instagram-video, der ind til videre er blevet set af over 17.000.

– Jeg har lige været inde i Aarhus Domkirke. Herinde blev jeg sgu lidt godt gammeldags forarget. Der var en flok unge mennesker. De rendte rundt derinde, legede gemmeleg, fangeleg, de råbte og skreg.

– Jeg følte mig som en grumpy old man (gnaven gammel mand, red.), der begynder at irettesætte børn og fortælle dem, at man ikke løber i en kirke, og man ikke ruller rundt inde under bænkene og råber, raser Zulu Comedy Galla-værten i videoen.

Mangel på opdragelse

Efter episoden med de uvorne unger har Bjerg en klokkeklar opfordring til offentligheden generelt og til de unges forældre i særdeleshed – det er simpelthen et udtryk for mangel på opdragelse.

– Der er tilsyneladende nogen, der ikke har fortalt dem, hvordan man opfører sig i en kirke. Det er jeres ansvar, forældre, at banke lidt pli ind ind i hovedet på jeres børn. Jeg bliver godt gammeldags forarget, det må jeg sige, lyder det harmdirrende fra skuespilleren.

Se hele videoen her:

Grumpy old man…😬

A video posted by Rasmus Bjerg (@bjergrasmus) on Jan 9, 2017 at 5:16am PST


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS