Kendte kæmper for Danmark

Tre hold kendte danskere, svenskere og nordmænd kæmper for at samle flest penge ind til kampen mod diabetes

Tre af de fire kendte danskere, Carla Mickelborg, Joel Hyrland og Jeanette Ottesen, der stiller op for Danmark i showet 'Beat Diabetes – kampen for livet'.
Tre af de fire kendte danskere, Carla Mickelborg, Joel Hyrland og Jeanette Ottesen, der stiller op for Danmark i showet 'Beat Diabetes – kampen for livet'.
Udgivet Opdateret

Den 14. november er ’Verdens Diabetes Dag’, og i den forbindelse sætter underholdningsvirksomheden NENT Group fokus på kampen mod diabetes med et stort TV-velgørenhedsshow.

Showet, 'Beat Diabetes – kampen for livet', der har Rikke Gøransson, Peter Jihde og Iman Meskini som frontfigurer, byder på rørende historier fra det virkelige liv samt musikalske indslag fra nogen af tidens hotteste navne.

Kendte kæmper for Danmark

Men også på en konkurrence hvor tre hold kendte danskere, svenskere og nordmænd kæmper for at samle flest penge ind til kampen mod diabetes.

De fire, som kommer til at kæmpe for, at Danmark stryger til tops i konkurrencen, er influencer og iværksætter Carla Mickelborg, den tidligere elitesvømmer Jeanette Ottesen, komiker Dan Andersen og skuespiller Joel Hyrland.  

Det føles godt

De har alle fire valgt at stille op for den vigtige sag, som ligger dem alle på sinde, og knokle for at samle så mange penge som muligt ind. 

- Jeg er utrolig glad for at kunne være med til at støtte op om kampen mod diabetes, som er en sygdom, der berører så mange mennesker. Det føles godt at kunne være med til at gøre en forskel, siger Carla Mickelborg.

Vil kæmpe med næb og kløer

Hun lover samtidig, at det danske hold vil kæmpe med næb og kløer for at give svenskerne og nordmændene kamp til stregen.  

’Beat Diabetes – kampen for livet’ sendes på Viaplay, Viafree og TV3 den 14. november klokken 19.00.  

Powered by Labrador CMS