Kendt komiker bliver ny satirevært kendt radiokanal

Andreas Bo skal stå i spidsen for radioprogrammet "Næste uges nyheder", annoncerer DR.

Andreas Bo skal stå i spidsen for radioprogrammet “Næste uges nyheder”, annoncerer DR. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Normalt er Andreas Bo kendt fra scenen og tv-skærmene, men allerede fra søndag den 20. august kan komikeren høres i Statsradiofonien.

Den 50-årige spasmager bliver nemlig vært for satireprogrammet “Næste uges nyheder” på P1, annoncerer DR på sin hjemmeside.

Her afslører Andreas Bo også, hvad programmet kommer til at byde på.

– “Næste uges nyheder” kan blandt andet præsentere “Drone 1”, som er dronen, der lydløst svæver over monarkiet og rapporterer næste uges store og små begivenheder fra de royale gemakker, forklarer komikeren til dr.dk og uddyber:

– Der er direkte adgang til USA’s præsident, Donald Trump. Lytterne har mulighed for at bidrage med lokalt stof. Koncertanmeldelser tikker ind, lang tid før anmelderne selv påstår, de har været der. Selv på superligaen er satireprogrammet en runde foran, siger komikeren om konceptet.

Glæde over den nye satiresatsning

P1’s kanalchef, Thomas Buch-Andersen, glæder sig over den nye satiresatsning.

– Udbuddet af nyheder er i dag kolossalt. Tit er nyheder også forudsigelige. Men vi tror, vi kan skabe en niche, der hurtigt kan vokse, siger han til dr.dk og fortsætter:

– P1 vil være de første med “Næste uges nyheder”. Jeg glæder mig over, at Andreas Bo for en gang skyld tager galskaben alvorligt, lyder det fra Thomas Buch-Andersen til dr.dk.

“Næste uges nyheder” sendes første gang på P1 søndag den 20. august klokken 13.03.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS