Kendisser tatoverer hinanden i ny sæson

Der er dømt tårer, raserianfald og slåskamp, når premiereafsnittet af anden sæson af MTV's reality-serie Just Tattoo Of Us ruller over skærmen.

Anden sæson af Just Tattoo Of Us har premiere søndag. Foto: MTV.
Udgivet Opdateret

Tør du lægge dig under nålen med bind for øjnene og give din bedste ven fuld bestemmelse over, hvad du skal have tatoveret?

Den udfordring har deltagerne i anden sæson af MTV’s vilde reality-serie Just Tattoo Of Us accepteret, når programmet har dansk premiere søndag.

Venskaber, kæresteforhold og familierelationer bliver for alvor sat på prøve, når venner, søskendepar og kærester giver hinanden frie tøjler til at bestemme motiv og placering af hinandens næste tatoveringer – og resultatet får de først at se, når tatovørens arbejde er færdigt.

Skeletter i skabet

I anden sæsons første afsnit møder vi bl.a. søskendeparret Becky og Danny. De kender hinandens dybeste hemmeligheder, hvilket viser sig at have permanente konsekvenser for dem begge.

Danny ender med at få foreviget et ellers hemmeligt minde om, at han har medvirket i en bøssepornofilm midt på låret, mens Becky resten af livet skal gå rundt med et kæmpe portræt af sig selv, hvor hun spiser en lort.

Begge bliver så frustrerede, at det ender med, at værterne må rive dem fra hinanden, da der opstår slåskamp.

Første sæson af Just Tattoo Of Us løb over skærmen i starten af foråret, og programmet har fra første afsnit forarget seere verden over.

Den nye sæson er ingen undtagelse, og der lagt op til endnu mere drama, når værterne Charlotte Crosby og hendes kæreste Stephen Bear byder kendte ansigter velkommen i studiet.

Det er bl.a. Holly Hegan og Kyle Christie fra Geordie Shore, der indvilliger i at teste tilliden til hinanden, hvilket ikke altid går lige godt.

Anden sæson af Just Tattoo Of Us har dansk premiere søndag den 8. oktober klokken 21 på MTV.

Du kan se traileren her…

Powered by Labrador CMS