Kate Middleton: -Mine børn bliver aldrig mætte

I et interview jokede hertuginden af Cambridge om, at hendes børn aldrig bliver mætte og at hun føler sig som en fødemaskine.

Kate ønsker at hun havde fået noget mere hjælp med hendes første søn prins George.Foto: POOL / SCANPIX
Foto: POOL / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Under et interview på BBC jokede Kate Middleton, at hendes børn aldrig bliver mætte, og at hun føler sig som en konstant fødemaskine.

Hertuginden indrømmede også, at hendes yngste søn på 2, prins Louis, ikke er godt til at holde social afstand. Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under videoen

Interviewet var i forbindelse med indvielsen af et nyt intiativ for børnefamilier som BBC starter sammen med den royale fund. Interviewet var meget afslappet, hvor den 38-årige hertuginde snakkede med tre småbørnsfamilier.

Søn løber væk

Under interviewet fortalte Kate, at hendes tre børn seksårige George, femårige Charlotte og toårige Louis har bundløse maver og altid leder efter mad.

Hertuginden indrømmede også, at hendes yngste søn har svært ved at holde afstand, da han vil kramme alle, når de er ude.

– Min børn har bundløse maver. Jeg føler mig som en konstant fødemaskine, fortalte Kate i interviewet og fortsatte:

– Louis forstår ikke social afstand. Når han er ude vil han kramme alle, især babyer der er mindre end ham.

Hun fortalte også, at Louis er begyndt at løbe.

– Hvis du sætter Louis ned så er han væk, fortalte hertuginden.

“Guldstøv” til forældre

Initiativet hedder “Tiny Happy People” og giver gratis ressourcer til forældre støttet af den royale fund.

Kate har beskrevet ressourcerne som “guldstøv” til forældre og ville ønske, at hun havde haft noget lignende til rådighed, da hun fik hendes førstefødte, prins George.

Hun synes nemlig selv, at der mangler støtte til forældre i forhold til at udvikle ens barn mentalt.

Kate har selv været med til at lave noget indhold til projektet, blandt andet nogle videoer, to animationer og noget indhold til sociale medier.

For at markere lanceringen sidste uge mødtes hertuginden med tre småbørnsfamilier, der har været med til at skabe og teste initiativet.

Powered by Labrador CMS