Justin Bieber anklaget for vold

Superstjernen nikkede en person en skalle på en restaurant.

Udgivet Opdateret

Justin Bieber nikkede en person en skalle til en Grammy-fest sidste weekend. Politiet efterforsker lige nu sagen.

Ifølge politiet overfaldt Bieber personen klokken to natten lørdag på en italiensk restaurant i Los Angeles kaldet Serafina. Biebers producer ven, Poo Bear, holdt nemlig en fest.

Film bliver til vold

Flere øjenvidner har fortalt TMZ, at Bieber sloges for sjovt med skuespilleren Kyle Massey, da han lagde mærke til, at nogen i restauranten filmede dem. Bieber bad personen om at stoppe med at filme og slette videoen. Det nægtede personen til gengæld og nogle af de andre gæster begyndte også at filme. Det var her Bieber nikkede personen en skalle.

Ifølge politiet var det en af de ansatte i restauranten, der ringede efter politiet. Men restauranten har efterfølgende fortalt TMZ, at det ikke var en ansat. Da politiet ankom, havde Bieber allerede forladt stedet.

Ifølge TMZ vil offeret ikke lægge sag an mod popstjernen, men politiets efterforskning er stadig i gang. Justin har ellers holdt sig på den rigtige side af loven i mere end et år. Restauranten har ingen problemer med Bieber, til trods for hændelsen.

– Vi har altid en dejlig oplevelse med Hr. Bieber når han kommer til Serafina, udtaler restauranten.

Det er ikke første gang Justin Bieber er på kant med loven. Klik igennem galleriet for at se, hvornår popstjernen ellers har været anholdt.

Kilde: Huffington Post

Powered by Labrador CMS