– Jeg ser frem til at blive forkælet

Sæþór Kristínsson bakker op om kæresten, når dansegulvet skal brændes af i aftenens ’Vild med Dans’-finalen. Bagefter står der rejse på programmet

Udgivet Opdateret

Thomas Evers Poulsen og Natasha Brock stråler som to sole i bestræbelsen på at vinde den store ’Vild med Dans’-finale fredag aften. Men konkurrencen er benhård, og førstnævntes kæreste, Sæþór Kristínsson, 30, tror og håber, men han ved, også det er svært.

Det fortalte han om til Kendte.dk på den røde løber.

Datteren blev for træt

– Han har været ret cool i dag. Alt kan jo ske. Hvis seerne er glade for dem, så kan det være. Men alt kan ske, erkender sidste års vinder af ’Den store Bagedyst’ på DR. Den niårige datter Gloria var ikke med i denne omgang.

– Nej, Gloria var med i sidste uge, og det blev for lang en aften. Hun blev for træt, så hun ville hellere noget andet, siger islandskfødte Sæþór.

Ser frem til forkælelse

Thomas Evers Poulsen, 42 meddelte for nylig på Instagram, at han ville være mere for sin kæreste, når dansekonkurrencen er overstået.

– Jeg ser frem til at blive forkælet, når han er færdig. Det har han jo lovet. Vi har planlagt en kærestetur til New York i starten af december. Det ser vi frem til, siger han.

Sæþór Kristínsson er på plads i ’Vild med Dans’-studiet for at heppe på Thomas og Natasha.
Sæþór Kristínsson er på plads i ’Vild med Dans’-studiet for at heppe på Thomas og Natasha.
Powered by Labrador CMS