-Jeg blev reduceret til bimbo

Hertuginde Meghan sætter nu ord på sin fortid på tv-skærmen

Udgivet Opdateret

Inden Meghan Markle fik rollen som Rachel Zane i tv-serien 'Suits', var hun som 23-årig en af de såkaldte "kuffertpiger" i quizprogrammet 'Deal or No Deal'. 

Men der var en helt særlig grund til, at Markle - som nu er hertuginde - endte med at sige op i 2006, fortæller hun i det nyeste afsnit af podcasten Archetypes

– Jeg kunne ikke lide at føle mig tvunget til, at det skulle handle om mit udseende og kun en smule om substans. Og det var sådan, det føltes for mig på det tidspunkt. At blive reduceret til denne specifikke arketype (bimbo, red.), lyder det.

I podcasten, hvor hun taler med influencer og hotelarving Paris Hilton og komiker Iliza Shlesinger, fortæller hertuginde Meghan, at jobbet som "kuffertpige" ene og alene handlede om skønhed og ikke om at være klog. 

Følte sig ikke klog 

Ifølge hertuginden var der en bestemt idé om, hvordan kvinderne skulle se ud i programmet, og det stod i skærende kontrast til, hvordan hun opfattede de andre kvinder og sig selv.

- Jeg var omgivet af kloge kvinder på scenen, men det var ikke i fokus - det var ikke derfor, vi var der. Og jeg endte med at have et hul i maven, idet jeg vidste, at jeg var så meget mere end det, jeg blev betragtet som at være. 

Jobbet gjorde det muligt for Meghan Markle at betale sine regninger, men det var ikke nok for hende i længden.

- Jeg var taknemmelig for jobbet, men ikke den måde, det fik mig til at føle, hvilket var ikke klog.

Meghan Markle følte, at hun som 'kuffertpige' blev reduceret til at være en bimbo, så derfor sagde hun op.
Meghan Markle følte, at hun som "kuffertpige" blev reduceret til at være en bimbo, så derfor sagde hun op.
Powered by Labrador CMS