Janni Ree til fest med Carl Gustav

Den historie elsker de at høre om, siger Janni Ree, der er i gang med en stor foredragsturne

Udgivet Opdateret

Janni Ree har mange historier at fortælle fra sit liv.

Og hun er ikke bange for at dele ud af dem.

Det gjorde hun for fire år siden med i bogen "Golddigger – I think not” skrevet i samarbejde med forfatteren Jimmy Bro Støvring.

Den elsker de

Netop den bog er omdrejningspunktet i en aktuel foredragsturne, som den tidligere 'forsidefrue' er draget på.

– Han interviewer mig scenen, og folk vil gerne høre om min turbulente barndom med en far, der var alkoholiker, mine syv år i USA, hvordan jeg mødte Karsten, og mit liv før ham, børn og meget andet. Så fortæller jeg sjove historier som for eksempel dengang jeg var til fest med kongen af Sverige, Carl Gustav. Den elsker de, forsikrer Janni, der for et par uger siden holdt foredrag for 150 mennesker i Strib på Fyn.

Tager til Kenya

– Så tiden flyver af sted, og jeg savner ikke ”Forsidefruer”, siger Janni, der om en uge tager til Kenya sammen med gemalen Karsten Ree.

Parret skal blandt andet besigtige det nyrenoverede ”Karen Blixen Coffee Garden & Cottages”, som han sidste år købt for et tocifret millionbeløb.

Samtidig ejer han også en safaripark, ”Karen Blixen Camp”.

Janni Ree har været til fest med Carl Gustav. Det - og meget andet - fortæller hun om på den foredragsturne, hun er i gang med.
Janni Ree har været til fest med Carl Gustav. Det - og meget andet - fortæller hun om på den foredragsturne, hun er i gang med.
Powered by Labrador CMS