Jagten på forsvunden forsanger fortsætter: Nu har politiet fundet et lig

Politi og familie appellerer til offentligheden.

Udgivet Opdateret

Politiet i Skotland har gjort et potentielt afgørende fund i kampen mod uret. Skotternes orddensmagt efterlyser og leder med lys og lygte efter 36-årige Scott Hutchison, der er kendt som forsanger i bandet Frightened Rabbit. Det skotske band har flere gange optrådt på dansk jord.

Ifølge BBC er der blevet anmeldt fundet af et lig ved Port Edgar, der ligger meget tæt på det område, hvor sangeren senest er blevet set i live. Fundet blev gjort klokken 20.30 torsdag aften lokal tid, skriver BBC. Liget er ikke blevet endeligt identificeret, men Police Scotland har alligevel valgt at underrette familien til den 36-årige.

Eftersøgningen af sangeren, der forsvandt onsdag ved ettiden om morgenen fra hotellet Dakota Hotel i byen South Queensferry, har været koncentreret omkring byen, der stort set ender ved netop Port Edgar, hvor Forth Road Bridge fører trafikanter til North Queensferry.

Tidligere har politiet også appelleret til rejsende over broen om at holde udkig efter den savnede forsanger.

Politiet har telefonen

Britiske medier opfangede onsdag pludselig historien om den forsvundne sanger, da bandet og – måske især – Scotts bror Grant, der også er med i Frightened Rabbit, efterlyste den 36-årige via sociale medier.

På Instagram skrev Grant Hutchison: “Har nogen set min bror/bandkollega/bedste ven? Han er i en skrøbelig mental tilstand og har været savnet siden i nat, og vi er alle enormt bekymrede”. Ifølge opslaget er det skotske politi i besiddelse af Scotts telefon.


https://www.instagram.com/p/BijbpKolHIU/?taken-by=grabbit”]

Hentydningen til Scotts mentale tilstand peger blandt andet på nogle dybt bekymrende beskeder, forsangeren skrev på det sociale medie Twitter tirsdag aftem. Her gav han udtryk for ikke at synes om, hvordan han har behandlet andre.

“Vær god mod alle, du elsker. Det er ikke givet. Jeg er irriteret over, at det ikke er. Jeg levede ikke op til den standard, og det slår mig ihjel. Please, giv dine elskede et kram”, skrev han og fulgte det op med beskeden “Jeg er væk nu. Farvel.”


https://twitter.com/owljohn/status/993976131928969216″]

Efterfølgende forlod han hotellet.

Vi vil finde ham

Den seneste opdatering fra politiets hjemmeside er den officielle efterlysning. Her fremgår det, at politiet gerne vil i kontakt med alle, der kan have set den savnede forsanger.

Scott bliver beskrevet som lyshudet, godt 1,8 meter, mørkhåret og med et tykt skæg. Da han forsvandt, var han iført en mørk kasket, marineblå jakke med hætte, gårlige eller sandfarvede bukser og hvide kondisko.

Politiinspektør Graeme Dignan fra Drylaw Politistationen i Edinburgh siger i pressemeddelelsen:

– Vi gør alt, hvad vi kan for at finde Scott så hurtigt som muligt, for at sikre os, at han er i god behold og beder derfor alle, der kan hjælpe os med at komme til os. Hvis du mener, du har set ham siden de tidlige timer onsdag – eller ved hvor han er lige nu – så kontakt politiet omgående. Jeg vil også anmode Scott om at kontakte familie, venner eller politiet, så vi ved, han er ok.

Nu tyder noget på, det desværre ikke er tilfældet.

Powered by Labrador CMS