Ingen kommentarer til Harry og Meghans tragedie

Kongehuset dybt berørt af Meghans abort. Ingen ønsker dog at kommentere på tragedien.

Udgivet Opdateret

Det kom som et kæmpe chok for royale fans, da Meghan i et indlæg i New York Times tirsdag den 24. november fortalte, at hun i forgangne sommer var igennem en spontan abort.

I indlægget forklarer Meghan, hvordan hun pludselig fik voldsomme smerter en morgen i juli måned, imens hun var ved at skifte blev på sin og Harrys søn Archie. At hun faldt om på gulvet med sønnen i sine arme velvidende, at hun var ved at miste parrets barn nummer to.

Artiklen fortsætter under videoen

Nu skriver Mirror så, at det officielle kongehus ikke ønsker at kommentere på Meghan og Harrys store tragedie og sorg.

“Det er et dybt personligt anliggende, som vi ikke ønsker at udtale os om,” lyder meldingen fra Buckingham Palace.

Mediet fortæller samtidig, at kilder tæt på den kongelige familie siger, at alle naturligvis er dybt berørt af den tragiske hændelse. Desuden, at familien ifølge Vanity Fair’s royale redaktør, Katie Nicholl, allerede blev orienteret, da det skete, og at de hele tiden har været der for parret.

“Jeg forstår, at alle har været meget støttende. De blev informeret om hændelsen og Harry var i konstant kontakt med dem hen over sommeren,” har hun ifølge Mirror  forklaret til BBC.

Harry og Meghan er i øvrigt ikke de eneste fra den britiske kongefamilie, der været igennem den enorme smerte, det er at miste et ufødt barn. Harrys kusine, Zara Tindall, der er datter af prinsesse Anne og Mark Phillips, har sågar prøvet det to gange.

Først kort før jul i 2016 og igen i juli 2018.

Powered by Labrador CMS