Inden barsel: Så længe vil Meghan blive ved med at arbejde

Det kan være svært at spå om fremtiden, men ifølge kilder tæt på Meghan Markle har hertuginden meget klare planer for, hvornår hun vil stoppe med at arbejde.

Udgivet Opdateret

Det kan være hårdt at have en lille ny på vej – og der kan være brug for momenter, når man vil træde væk fra det hele for bare at slappe af. I det britiske kongehus er der dog ganske særlige forventninger til, hvor længe man skal arbejde, inden man kan gå på barsel.

Nu afslører kilder tæt på Meghan Markle ifølge Vanity Fair, hvor længe at hertuginden har tænkt sig at blive ved med sine royale pligter, inden hun trækker sig tilbage og fokuserer på sin graviditet.

Der har været historier fremme om, at Meghan Markle bevidst vælger løstsiddende tøj, så hendes graviditet ikke bliver det store samtaleemne.

De fantastiske fire

I det britiske kongehus har man længe betegnet Charles’ sønner og koner som de fantastiske fire. William, Kate, Harry og Meghan har nemlig haft en bred vifte af interesser og gjort, at der kunne fokuseres på en masse forskellige emner.

Men i den seneste tid har de to par fået splittet deres arbejdskontorer ad, så de var mere specifikke. Det betyder dog ikke, at de to par ikke kan arbejde sammen mere. De skal arbejde sammen i The Royal Foundation.

Og det omfattende arbejde med projekter, der står hjertet nær, har fået Meghan Markle til at spekulere i, hvornår hun var nødt til at gå på barsel. Og her skulle anonyme kilder have fortalt, at Meghan planlægger at arbejde så tæt på hendes termin som muligt.

Det betyder, at hun endvidere forventer at involvere sig i endnu et godgørende formål inden årets udgang.

I galleriet øverst kan du, hvor tydelig den flotte babybule er nu.

Powered by Labrador CMS