I unåde? Harry og Meghan er sorteret fra

På de officielle julefotos af Dronning Elizabeth har flere eksperter noteret sig markant overraskelse.

Udgivet Opdateret

Den 25. december er den store dag for briterne. Ikke bare fordi det er den dag, de stik mod vi danskere åbner julegaverne, men også fordi majestætens årlige juletale ruller over TV-skærmene på samme måde, som vi kender nytårstalen her hjemme.

Offentligheden fik således et indblik i det kongelige år 2019, og i udsendelsen er en markant detalje at spore, skriver blandt andre Daily Mail.

Ikke overraskende var dronningen nødt til at tale om et turbulent royalt år, hvor især udfordringen med hendes yngste søn Prins Andrews offentlige indblanding i skandalesagen om den afdøde milliardær Jeffrey Epstein vil fylde.

Hans billede er, vil den opmærksomme seer notere sig, fjernet fra dronningens royale skrivebord. Han er dog ikke den eneste, der er sorteret fra.

På bordet står billeder af for eksempel Prins William med hustru og børn, men Williams bror Prins Harry og hans allestedsnærværende hustru Meghan Markle er ikke at spore.

Det var de ellers året før.

Generelt har 2019 været et turbulent år for det britiske kongehus, for dronningens husbond Prins Philip var tidligere på året indblandet i et trafikuheld, hvor selv politiet måtte indblandes.

– Små skridt taget med tro og håb kan overkomme langvarige forskelle og dybtliggende skal mod harmoni og forståelse, sagde dronningen til folket.

Det skal forstås som, at kongehuset er på vej mod bedre tider trods blandt andet Prins Harrys offentlige kommentarer om, at han har det svært med sin bror.

Hvorfor billederne af familien er smidt væk melder historien egentlig ikke noget om.

Powered by Labrador CMS