I shitstorm efter foto

Den tidligere australske OL-guldvinder i snowboard Torah Bright er i den grad kommet i stormvejr

Den tidliger OL guldvinder Torah Bright er kommet i lidt af en ‘shitstorm’ på grund af et særligt foto, hun har delt på Instagram i forbindelse med mors dag. Foto: Scanpix/REUTERS/Todd Korol/Files
Udgivet Opdateret

Den australske snowboarder og tidligere OL-guldvinder i disciplinen ‘halfpipe’, Torah Bright, har i den grad fået skabt ‘røre i andedammen’. Det på grund af et foto, hun har delt på Instagram.

Torah Bright blev mor til en lille dreng for omtrent ti måneder siden, og i forbindelse med mors dag, der er den 9. maj på de breddegrader, og for at hylde alle andre mødre, delte hun det på det omtalte foto.

Her ser man hende stå på hovedet topløs mens sønnen, iklædt ‘bar røv’ er i fuld gang med at suge næring til sig fra hendes ene bryst.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Torah Bright (@torahbright)

TMZ

Der er desuden nogle mødre, der føler sig stødt, fordi de ikke selv kan gøre som Torah Bright – de ikke er lige så fit som hende!

Historie bag

Hun forklarer også historien bag det lille optrin.

– Sandheden er, at jeg prøvede på at efterligne et billede, min søster har sendt mig. Jeg spekulerede på, om min lille søn ville reagere på, at jeg stod på hovedet. Det gjorde han, siger Torah Bright, som dog samtidig gør opmærksom på, at hun også har fået en del positiv respons.

– Flere giver udtryk for, at de synes, det er sjovt, fortæller hun.

Billedet er et af flere af mor og søn i samme opslag, så man skal bladre lidt for at nå frem til det.

Powered by Labrador CMS