Hun skal spille Lis Sørensen

Mathilde Norholt har landet rollen som Lis Sørensen i musicalen om Sanne Salomonsen.

Mathilde Norholdt, der her ses i musicalen Dirty Dancing skal kridte danseskoene igen. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Når musicalen om Sanne Salomonsen til september får premiere, bliver det med et kendt ansigt på scenen i rollen som musikeren Lis Sørensen. Hun skal nemlig portrætteres af skuespillerinden Mathilde Norholt. Det oplyser Langkjær Entertainment i en pressemeddelelse.

Lis Sørensen var i sin tid en del af det ikoniske Anne Linnet Band, og derfor spiller hun en ikke uvæsentlig rolle i musicalen.

– Lis Sørensen og Sanne Salomonsen har krydset hinandens veje utallige gange – også før de fandt sammen i det folkeelskede Anne Linnet Band. De to rockmamas har medvirket på hinandens soloplader og har samarbejdet om flere af deres allerstørste hits.

– Der er derfor meget på spil i rollen som Lis, og Mathilde Norholt er med sine mørke krøller og charmerende attitude et godt match, lyder det i pressemeddelelsen.

Verdenspremiere i Danmark

Mathilde Norholt har tidligere spillet med i musicalen “Dirty Dancing”. I marts blev det offentliggjort, at rollen som Sanne Salomonsen skal spilles af Andrea Heick Gadeberg, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og sangerinden Gry Trampedach.

“Sanne – The Musical” får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 19. september 2019 og skal derefter på turné landet rundt til Vejle, Odense, Aalborg, Holstebro og Aarhus.

Powered by Labrador CMS