Hollywood-stjerne dementerede rygter: Nu har sagen taget en vild drejning

Efter et mærkværdigt sammentræf startede et spørgsmål at summe: Er Ross fra Venner virkelig en tyv? Men nu er der nyt i den opsigtsvækkende sag.

Ligner de to hinanden? Foto: Blackpool Politi/Scanpix/Collage.
Udgivet Opdateret

Fantasi og virkelighed er stødt sammen i en efterlysning af en tyv, der 20. september stjal varer fra en restaurant i byen Blackpool i England.

Da sagen en måned senere fortsat ikke var opklaret, valgte politiet i Blackpool at efterlyse tyven med et foto taget af et overvågningskamera, og så blev det skørt.

For har man set den amerikanske sitcom “Friends,” er det svært ikke at genkende Ross fra serien på fotoet. Ross blev portrætteret af den amerikanske skuespiller David Schwimmer, og en del af de tips, politiet modtog på Facebook pegede på sammenfaldet mellem sammenfaldet i udseendet af Ross og tyven.

Opsigtsvækkende nyt i sagen

Nu har historien om David Schwimmer-klonen taget en højest overraskende drejning. En kvinde på 58 år fra Swindon kommer med en påstand, der har fået øjenbryn til at rejse sig. Susan Trowbridge påstår nemlig, at den efterlyste tyv er hendes adopterede søn, Paul, som har været forsvundet i 11 år.

– Du kan kalde det moderinstinkt eller hvad du vil, men jeg er 100 procent sikker på, at det er ham, forklarer hun til britiske The Sun.

– Det er hans øjne og den måde, som håret falder på. Jeg kan bare sige, at det ham. Det er første billede, at jeg har set af ham i 11 år. Og det er fantastisk, siger hun endvidere til The Sun.

Men politiet i Blackpool har været ude at afkræfte historien. De mener nemlig ikke, at der er tale om hendes forsvundne søn, Paul.

Adoptivbarnet lider af skizofreni – og moderen var vant til, at han forsvandt. Men at han pludselig stoppede med at svare og aldrig kom hjem.

Politiet i Blackpool har identificeret en mand, som de mener står bag forbrydelsen, men de vil ikke offentliggøre dennes navn.

Powered by Labrador CMS