Hertuginden er i høj kurs på skønhedsklinikkerne

Meghan Markle er tilsyneladende allerede blevet noget af et skønhedsideal, allerede inden hun er blevet hertuginde. Inden for plastikkirurgi er især hendes næse og kæbeparti særdeles eftertragtet.

Udgivet Opdateret

Meghan Markles næse er populær. Faktisk er den i øjeblikket den kropsdel, der er mest attraktiv verden over.

I hvert tilfælde hvis man skal tro på en række skønhedsklinikker og plastikkirurger.

Da prins Harry og Meghan Markle annoncerede deres forlovelse forleden, fik det nemlig en hel verden til at kigge den kommende hertuginde efter i detaljerne.

Har en dejlig stor næse

– Patienterne begyndte allerede at komme til mig for omkring et halvt år siden, med meget specifikke ønsker om at få en næse lig Meghan Markles, fortæller Stephen T. Greenberg.

Han er kirurg udi skønhedsoperationer på egen klinik i New York, og han peger på, at det er Meghan Markles meget lige næseprofil, der er årsagen til populariteten.

– Hun har en dejlig stor næse, men jeg synes, at skønheden blandt andet ligger i, at den ikke er perfekt, forklarer Stephen T. Greenberg.

Kæbeparti i høj kurs

Og det er ikke bare den ny-forlovedes næse, der er populær.

Også Meghan Markle kæbeparti er i høj kurs på patientlisterne.

– I dag er hun nok en af ​​de bedste, hvis ikke nummer et. Det beror jeg på de forespørgsler, som jeg får fra patienterne, påpeger Greenberg over for webmediet Allure.

Markle overhaler Jenner

Ifølge den amerikanske skønheds-ekspert og klinikejer har den kommende prinsesse overhalet reality tv-stjerner som Kim Kardashian og Kylie Jenner.

– Jeg er overbevist om, at Meghan Markles indflydelse på tendenserne inden for plastikkirurgi kun vil bliver stærkere, fortæller Stephen T. Greenberg.

Ligesom Kylie Jenner har – og især har haft – en effekt, så har den kongelige effekt bestemt også historik for at påvirke praksis på skønhedsklinikkerne.

Da Pippa stjal showet

– Det rykkede sig meget efter prins William og Kate Middletons blev gift i 2011, understreger Greenberg.

Efter at Kate Middletons søster, Pippa, nærmest stjal showet med sin ganske beundringsværdige figur bagtil, oplevede Stephen T. Greenberg en markant stigning i forespørgslerne på et såkaldt numseløft.

Man kan læse mere – og eventuelt selv bestille tid – på Greenbergs egen hjemmeside.

Powered by Labrador CMS