Her hjælper prinsesse til under coronakrisen

Sammen med sin mand pakker prinsessen mad til nødlidende.

Udgivet Opdateret

Også den britiske prinsesse Eugenie giver en frivillig hånd med under coronakrisen. Det fremgår af hendes Instagram-profil. Her fortæller hun nemlig, at hun selv og hendes mand, Jack Brooksbank, hjælper til hos Frelsens Hær med at pakke mad til nødlidende.

Artiklen fortsætter under videoen

I de sidste par år har jeg været vidne til deres dedikation og hårde arbejde, så da de inviterede Jack og jeg til et nyoprettede tiltag for at pakke mad i kasser, sprang vi til,” skriver prinsessen om Frelsens Hær i opslaget, der er ledsaget af en lille billedserie.

I billedserien ser man prinsessen og hendes mand, der er i fuld gang med arbejdet.

“Sammen med andre frivillige har vi hjulpet med at pakke maden, der derefter distribueres til Frelsen Hærs vigtige og meget nødvendige køkken, som sikrer, at tusinder af mennesker får mad,” fortsætter hun i opslaget.

Prinsesse Eugenie fyldte 30 år den 23. marts hvor Storbritannien lukkede ned og har lige siden vist sin støtte til landets sundhedspersonale på Instagram. Hun har også, sammen med sin mor Sarah Ferguson, uddelt godter til de hårdtarbejdende medarbejdere i frontlinjen.

Powered by Labrador CMS