Her er Lady Gagas nye projekt

Lady Gagas næste projekt har intet med musik at gøre. I stedet prøver hun nu kræfter med kogebogsgenren.

Lady Gaga er gået i gang med at skrive en kogebog. Foto: DANNY MOLOSHOK/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Er du fan af Lady Gagas musik, må du ind til videre væbne dig med tålmodighed, for der kommer til at gå lidt tid, inden der kommer nyt fra den farverige stjerne.

For inden den populære sangerinde udgiver sit femte album, har hun kastet sig over et andet projekt, der tager hendes tid, skriver Amazon ifølge V Magazine.

Skriver en kogebog

Lady Gaga er nemlig gået i gang med at skrive en kogebog sammen med sin far, Joe Germanotta, der ejer den verdensberømte restaurant Joanne Trattoria.

Bogen, der får navnet “Joanne Trattoria Cookbook: Classic Recipes and Scenes from an Italian American Restaurant”, udkommer ifølge Amazon til november, og Lady Gaga har skrevet forordet til bogen.

– Familie, mad og kærlighed er fundamentet, som Joe Germanotta og hans kone, Cynthia, opdrog deres døtre Natali og Stefani på, lyder det i beskrivelsen af bogen på Amazon.

Familiens restaurant, der er opkaldt efter Joe Germanottas søster, som døde kort før sin 20-års fødselsdag, bygger på de samme principper, lyder det.

Kogebogen indeholder opskrifter kombineret med sjove anekdoter fra familiens restaurant.

Lady Gaga er kendt af sine fans for at være glad for god mad, og hun har tidligere optrådt på tv, hvor hun kokkererede Thanksgiving-middag. Hun deler også jævnligt sine madoplevelser med sine fans på Instagram.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS