Her er de største mysterier fra royalt bryllup

Coronarestriktioner gjorde, at prinsesse Beatrice aldrig fik det store bryllup, som hun måske drømte om. Men det intime bryllup efterlader en masse spørgsmål

Prinsesse Beatrice kunne efter sit bryllup få lov at se kjolen igen, da den var udstillet for offentligheden. Foto: Steve Parsons/PA Wire/Pool via REUTERS/Scanpix
Prinsesse Beatrice kunne efter sit bryllup få lov at se kjolen igen, da den var udstillet for offentligheden. Foto: Steve Parsons/PA Wire/Pool via REUTERS/Scanpix
Udgivet Opdateret

Den 17. juli 2020 vil altid stå som en særlig dag for prinsesse Beatrice og hendes mand Edoardo Mapelli Mozzi.

Det var nemlig her, at parret sagde ja til hinanden. Og til efteråret forventer parret at få deres første barn.

Men ved den lille intime brullypsceremoni i Royal Chapel of All Saints på Royal Lodge i Windsor - brylluppet var ellers originalt planlagt som en større fest i Chapel Royal  på St. James Palace i  London, men pandemien fik sat en stopper for den store fest.

Der findes ikke mange billeder fra brylluppet - og grundet corona var der hverken TV eller folk, der kiggede med fra vejkanten.

De manglende oplysninger om brylluppet efterlader en række spørgsmål.

Hvem deltog?

Det er bekræftet fra royalside, at dronning Elizabeth og prins Philip deltog, mens parrets forældre og søskende også deltog, samt Edoardos søn Wolfie også var med.

Der er ingen oplysninger om, hvilke venner og anden familie der deltog til arrangementet. 

Hvad havde gæsterne på?

Mens vi ved, at prinsesse Beatrice havde en af dronnings vintage Norman Hartnell-kjoler på,, samt en diamanttiara, så er det svært ikke at spekulere på, hvad mange af de andre prominente gæster mon har haft på.

Hvordan så kagen ud?

Det er altid en ting, som man taler om. Særligt til royale-bryllupper, hvor kagerne har en meget stor betydning.

Til prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup var der for eksempel en bryllupskage i fem lag med pynt og farver, der skulle imitere efteråret.

Bryllupsbil eller hestevogn?

Når vi er i den royale boldgade, så er det jo nærliggende at tro, at hestevognen ville blive hevet frem efter brylluppet.

Men der findes også en ganske imponerende vognpark  i den britiske kongefamilie, som kan have været taget i brug.

Hvordan var den første dans?

Da William og Kate blev gift dansede de til 'Your Song' af Elton John, men sangen blev fremført af den britiske popsangerinde Ellie Goulding.

Harry og Meghan valgte 'I'm in Live' af Wilson Pickett, men hvordan den første dans løb af stablen for Beatrice og Edoardo ved vi til dags dato stadig ikke.

Et officielt bryllupsbillede

Man vil jo altid gerne se et bryllupsbillede, men et af de få billeder, som vi har fra brylluppet er prinsesse Beatrice med sin mand og dronning Elizabeth, samt den nu afdøde prins Philip. 

Der har ikke været nogle billeder med parrets forældre ude i offentligheden.

Powered by Labrador CMS