Helt utroligt: Mads Mikkelsen tjener penge som aldrig før

Mads Mikkelsen og frue har skovlet penge ind i 2016.

Mads Mikkelsen har god grund til at være tilfreds med 2016. Hans private firma har syvdobler resultatet i forhold til 2015. Arkivfoto: Neil Hall/Scanpix
Udgivet Opdateret

Han er en arbejdsom herre, Mads Mikkelsen. Således har han haft en hovedrolle i den seneste Star Wars-film, Rogue One, og er også nøglefigur i et kommende playstation-spil forfattet af spil-legenden Hideo Kojima. Den megen interesse om hans person er muligvis smittet af på Mikkelsen og fruens private selskab HM3. VICA ApS.

Firmaet er udgangspunkt for private forretninger ved siden af skuespillivet og har eksisteret i hele 10 år, hvor reklamefilm har været omdrejningspunkt. Der er for ganske nylig afleveret regnskab for det forgangne år, og det afslører en nærmest utrolig mangedobling af økonomien.

Således er resultatet for 2016 endt på svimlende 7,2 millioner. Svimlende, fordi der er er tale om en syvdobling i forhold til året før, afslører regnskabet, som Kendte.dk er i besiddelse af.

XTB-gevinst

Ifølge Ekstra Bladet kan det voldsomme spring fra et årsresultat på godt en million i 2015 til 7,2 millioner i ’16 muligvis forklares ved, at Mads Mikkelsen har landet en vigtig tjans som nøglekarakter i en reklamefilm, der skal promovere den europæiske mæglervirksomhed XTB. Firmaet gør sig primært inden for handel med aktier.

I tilgift har datterselskabet CV3 ApS, hvis primære formåler lig hovedselskabets, øget andelen af værdipapirer ganske betragtelig. Ifølge regnskabet her er der sket en stigning i værdi fra knap en million i 2015 til hele 5,8 millioner kroner i 2016.

Økonomi-udviklingen har også betydet, at egenkapitalen er steget til mere end otte millioner kroner.

De penge har Mikkelsen og frue dog valgt at hive ud af firmaet som et såkaldt udbytte.

Powered by Labrador CMS