Helle T. i glædesrus

Helle Thorning-Schmidt følte sig sikker på et rødt flertal, afslørede hun til premieren på ”Fædre & Mødre” i Imperial Bio

Udgivet Opdateret

En hurtig omklædning og vupti, så var hun klar til en filmfest. Helle Thorning-Schmidt er en kvinde med fuld fart på, og hun ankom til premieren på ”Fædre & Mødre” i Imperial iført et skrigende gult jakkesæt for at se veninden Paprika Steens film.

– Jeg er rigtig glad, og har sagt det hele tiden, at vi får et rødt flertal, så det er rigtigt fedt, sagde den 55-årige tidligere statsminister til Kendte.dk.

Opstod jubelstemning

Tilfredsheden lyste da også ud af hende oven på gårsdagens valgresultat, hvor hun først havde fulgt slagets gang på Christiansborg, og i de sene nattetimer endte hun foran tv hos nogle venner. 

Her opstod der jubelstemning, da stemmerne var talt op, og Socialdemokratiet viste sig at få en flot fremgang imod forventningerne.

– Det var en spændende afslutning, og jeg har nærmest ikke været med til noget lignende før. Nu glæder jeg mig bare til at se filmen. Jeg har hørt så meget godt om den, sagde hun til Kendte.dk.

Helle Thorning strålede i gult og glædede sig over Socialdemokratiets flotte valgresultat.
Helle Thorning strålede i gult og glædede sig over Socialdemokratiets flotte valgresultat.
Powered by Labrador CMS