Glædelig jul fra Harry og Meghan

Et herligt julekort røber, at lille Archie har den samme ræverøde hårpragt som sin far.

Udgivet Opdateret

Prins Harry, hertuginde Meghan og deres nu godt og vel halvandet år gamle søn Archie skal i år fejre deres første amerikanske jul sammen. Familien har slået sig ned i mondæne Montecito, Californien og det virker som om de stortrives og har masser af overskud.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er yderst begrænset, hvad offentligheden har hørt eller set til Archie, siden de trak sig som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie og turen gik over Atlanten. Men nu røber den lille purks forældre, at han har arvet mindst et af Harrys karakteristiske træk.

Det sker via det herligste julekort parret har sendt ud og som blandt andet er modtaget af den britiske  dyre-velfærdsorganisationen Mayhew, som Meghan er protektor for. Organisationen har nu valgt at offentliggøre julekortet via Twitter.

Billedet på julekortet, der ifølge Page Six er en illustration efter et foto, Meghan mor står bag, viser familien og deres to hunde, Pula og Guy, jule-hygge ved Archies legehus i haven i Montecito. Men samtidig, at mindstemanden har nøjagtig den samme ræverøde hårpragt som sin far.

Hvordan den lille familie kommer til at fejre julen står hen i det uvisse. Men sikkert er det, at det ikke bliver sammen med de øvrige medlemmer af deres britiske familie.

De begrænsninger for socialt samvær corona-pandemien står bag, gælder også for de kongelige.

Dronning Elizabeth og prins Philip kan for eksempel ikke rejse til Sandringham for at fejre julen og heller ikke få fysisk besøg af deres nærmeste som de plejer. Så også den royale familie må nøjes med at være sammen – hver for sig og digitalt.

Men mon ikke Meghans mor kommer til at nyde højtiden sammen med sin datter og hendes lille familie. Hun står da i hvert fald bag billedet på julekortet og må derfor være en af de sikkert ganske få personer, hertugen og hertuginden af Sussex har lukket i deres corona-boble.

Powered by Labrador CMS