Fortsætter uden Leo

– Heldigvis har Leo nået at høre os, siger Sussi om sit nye band

Sussi og Leo som vi plejer at se dem - i fremtiden bliver det kun Sussi under det nye navn 'Sussi & Drengene', som hun har samlet.
Udgivet Opdateret

Efter at Leo for nylig meldte ud, at han ikke længere så sig i stand til at optræde som ’Sussi & Leo på grund af sygdom, så slog den anden halvdel af ægtefælle-duoen sig sammen med to musikere i et nyt band.

Trioen hedder ’Sussi & Drengene’ og består også af Thomas Ehrenreich på trommer og Kim Karmark Petersen på keyboard.

Det hele er forgået med Leos velsignelse, og for at overholde igangværende aftaler har de allerede været ude at spille i januar.

Leo begejstret

– Heldigvis nåede Leo at høre os i øvelokalet, og han sagde, at der herskede en fantastisk energi i det vi laver, siger Sussi Nielsen til Kendte.dk.

– Han var begejstret, og det var også en af de ting han glædede sig til, nemlig at komme med gode tips. Det ville han gerne hjælpe med, fortæller Sussi, der hver dag siden lørdag har besøgt sin mand på Hjørring sygehus, hvor han spiller på sidste vers.

Leo blev i første omgang indlagt med tarmslyng i december på Hjørring sygehus i december. Så var han hjemme igen i januar, og nu lakker det mod enden for ham.
Leo blev i første omgang indlagt med tarmslyng i december på Hjørring sygehus i december. Så var han hjemme igen i januar, og nu lakker det mod enden for ham.

Få dage tilbage at leve i

– Han sover bare, og man kan ikke komme i kontakt med ham. Der er ikke noget at gøre, siger Sussi om mandens tilstand med svigtende nyrer, lever, mave- og tarmsystem.

Sussi mener i overensstemmelse med lægernes vurdering, at han kun har få dage tilbage at leve i.

– Han havde så mange planer om, hvad han ville lave, når han nu ikke skulle lave musik mere. Jeg kunne godt have undt ham at opleve det også, fortsætter Sussi, der under sine besøg på hospitalet taler med Leo ved sengekanten.

Plejepersonalet fortæller hende nemlig, at han trods tilstanden godt kan høre, hvad hun siger.

Powered by Labrador CMS