Fødselsdag i kongehuset: Pressesky mand fylder 44 år

Han er ikke meget for livet i mediernes søgelys, men det er svært at undgå, når man er gift med en prinsesse. Onsdag fylder Christopher O'Neill 44 år.

Her ses prinsesse Madeleine, prinsesse Adrienne, prins Leonore, Christopher O’Neill, og prins Nicolas ved prinsesse Adriennes dåb i denne måned. Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
Her ses prinsesse Madeleine, prinsesse Adrienne, prins Leonore, Christopher O’Neill, og prins Nicolas ved prinsesse Adriennes dåb i denne måned. Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
Udgivet Opdateret

Da den britisk-amerikanske forretningsmand Christopher O’Neill i 2013 giftede sig med svenske prinsesse Madeleine frabad han sig titlen som prins.

– Hr. Christopher O’Neill er og bliver amerikansk statsborger, og han fortsætter med sit arbejde som før, efter at han har indgået ægteskab med H.K.H. prinsesse Madeleine, lød det dengang i en pressemeddelelse fra det svenske hof.

En royal titel var ikke noget for Christopher O’Neill, men det er svært helt at undgå søgelyset, når man har giftet sig med en svensk prinsesse.

Det har Christopher O’Neill måttet sande. Onsdag den 27. juni fylder han 44 år.

– Jeg har jo truffet kvinden i mit liv. Kvinden jeg elsker. Men det er klart, at det har sine udfordrende sider at være gift med en prinsesse. Selvfølgelig har det kompliceret mit liv af åbenlyse grunde, sagde Christopher O’Neill tidligere på året til det svenske magasin King.

Mediernes opmærksomhed på ham og hans familie harmonerer ikke altid med et job i den finansielle verden, har han fortalt til bladet.

– Jeg har intet ønske om at opnå nogen form for berømmelse og har heller ikke nogen fordele af det i mit erhverv. Det sker, at jeg klager til Madeleine over det. Men i sidste ende lærer man at leve med det, sagde han i den forbindelse.

Med prinsesse Madeleine har Christopher O’Neill børnene prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne.

Familien på fem bor til daglig i London, men opholder sig i længere perioder i Sverige. Parrets to yngste børn er begge født i Sverige, mens prinsesse Leonore er født i New York, USA

Powered by Labrador CMS