Flytter uden børnene

Medie hævder at fyrst Albert og fyrstinde Charlene skal skilles

Udgivet Opdateret

Der går et sus igennem befolkningen i det lille fyrstendømme Monaco efter den franske avis Voici hævder, at fyrst Albert og fyrstinde Charlene skal skilles.

Med adskillelsen af et af Europas rigeste regentpar følger flere krav:

Fyrstinde Charlene skal hvert år modtage knap 90 millioner kroner. Samtidig er hun dog tvunget til at efterlade sine børn i Monaco.

Oplysninger om den kommende separation og efterfølgende skilsmisse er opsigtsvækkende - men nok ikke den største overraskelse.

Flere royale eksperter har nemlig i det seneste års tid påpeget, at de store problemer parret helt åbenlyst er i, kan føre til et brud.

- Mange tror, ​​at det handler om problemer i ægteskabet, og at der er en skilsmisse i gang. Men mange er også bekymrede for Charlenes helbred. Hoffet bør overveje at være mere gennemsigtig, fordi det skaber utroligt mange spekulationer, sagde hofekspert Sara Ericsson ifølge den svenske avis Aftonbladet tidligere på året.

Prinsesse Charlene af Monaco deltog for nylig officielt ved Formula E World Championship sammen med prins Albert og sine børn.
Prinsesse Charlene af Monaco deltog for nylig officielt ved Formula E World Championship sammen med prins Albert og sine børn.
Powered by Labrador CMS