Fie Laursen aflyser abort

Fie Laursen blev skræmt af medicinsk abort og aflyste aborten i sidste øjeblik.

Udgivet Opdateret

Blogger Fie Laursen skulle mandag have foretaget en medicinsk abort. Men i sidste øjeblik valgte bloggeren at aflyse det. Det skriver hun på sin blog.

– I læsere har fået mine tanker godt i gang. Jeg havde bestilt den medicinske abort, fordi det lød som det hurtigste og det er hårdt at rende rundt og vide barnet vokser, så er det også hårdt fordi min krop har mange tidlige symptomer hvilket de fleste slipper for, men det gør jeg ikke, skriver Fie Laursen og fortsætter:

– Jeg har kvalme som svinger, men er værst om morgenen og det er faktisk det eneste slemme jeg ikke kan holde ud mere. Ellers er det enkelte mavesmerter og sorry the details, men det udflåd man får som gravid .. yikess!!!

Skræmt af medicinsk abort

Fie Laursen skriver, at hun er blevet skræmt af medicinsk abort efter flere af følgernes historier:

– Derfor har jeg valgt en kirurgisk abort, som min læge faktisk foreslog. Jeg afventer lige nu et brev fra Hillerød Hospital om, hvornår den skal foretages. Men min læge sagde at det ville være inden for 2 uger, skriver Fie Laursen.

Hun føler sig mere tryg ved at få aborten foretaget på et hospital:

– Så skal jeg ikke igennem en kæmpe blødning med smerter og måske se mit barn i den blødning. Det var der nemlig en der skrev til mig hun havde og den tanke traumatiserer mig fuldstændig . Jeg er helt vildt nervøs, men glad for jeg ændrede abort valg, slutter Fie Laursen.

Powered by Labrador CMS