Få et kram af Ole Henriksen

De første 50, der køber billet til ”I Love It – in Concert” i Musikkens Hus fredag, får mulighed for at hilse personligt på Ole Henriksen.

Udgivet Opdateret

Når billetsalget til koncerten over Ole Henriksens liv åbner fredag klokken 14, så vil hovedpersonen selv være til stede.

De 50 første, der køber billet til ”I Love It – in Concert”, får i tilgift en ægte Ole Henriksen-treatment af den slags, der ikke kan hældes på glas: Et knus og et møde med yndlingsnordjyden.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Musikkens Hus og hilse på en masse mennesker – og så glæder jeg mig utroligt meget til, at ”I Love It – in Concert” får premiere, siger Ole Henriksen i en pressemeddelelse.

I Musikkens Hus i Aalborg ser de ligeledes frem til at give nordjyske fans en oplevelse for livet. Ole Henriksen figurerer på mange menneskers liste over, hvilken stjerne de helst vil møde.

Mest kendte nordjyde nogensinde

Desuden blev han i starten af året kåret til den mest kendte nordjyde nogensinde, og mange af os holder af historien om den misforståede knægt, der tog hele verden med storm.

– Ole Henriksen har taget et aktivt valg om at sprede glæde, fordi han selv har oplevet at være ensom og ked af det. ”I Love It – in Concert” er en moderne ”Den grimme ælling”-fortælling om et menneske, der blev ved med at kæmpe trods svære odds. Jeg tror, mange mennesker kan relatere sig til hans historie, og vi ser frem til at folde den ud sammen med Aalborg Symfoniorkester i én af verdens bedste koncertsale, siger Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus.

Ole Henriksen tager plads foran billetkontoret i Musikkens Hus fredag den 31. marts klokken 14, hvor billetterne går i salg.

”I Love It – in Concert” har premiere 27. september klokken 20. Der vil ligeledes være to forestillinger 28. september klokken henholdsvis klokken 17 og 20.

Powered by Labrador CMS