Efter 68 år skete det igen: Se billedet, der beviser det

Originalen har stået siden 1950.

Udgivet Opdateret

I forbindelse med et besøg i Kolding for at hylde byens 750 års-jubilæum blev et helt særligt royalt billede genskabt. Lejligheden bød sig pludselig for at lave en gentagelse af et af de mest vidunderlige billeder, der aldrig har set offentlighedens lys før nu.

Det er Kongehuset selv, der på sin Facebook-profil deler både det nye og det gamle billeder til alle de mange følgere. En lidt interessant detalje afsløres også.

Billederne, som du kan se her under, forestiller ganske simpelt de tre søstre Hendes Majestæt Dronning Margrethe, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og Hendes Majestæt Anne-Marie på dækket af Kongeskibet Dannebrog.

I den ledsagende tekst kan det læses, at det faktisk er mere end 20 år siden, de tre døtre af Kong Frederik d. 9. sammen har sejlet med kongeskibet. Det ændrede sig dog i forbindelse med besøget i Kolding, som du kan se et omfattende galleri af over artiklen.

“I anledning af at alle tre søstre i går atter var samlet på Dannebrog, blev et billede, der siden 1950 har stået indrammet på Kongeskibet, genskabt”, skriver Kongehuset selv.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Festen i Kolding var en sand folkefest lørdag 5. maj, hvor byens stolte vartegn Koldinghus som byen fejrede 750 år. De tre royale søste åbnede særudstillingen på Koldinghus, “Magtens Smykker”, hvor flere af den kongelige families smykker, ordner og medaljer er udstillet.

– Det er en stor ære, at dronningen har sagt ja til at åbne udstillingen. Det betyder at dronningen også vil være til stede under byjubilæet, hvilket vil kaste stjernedrys over det arrangement. Og de gæster. som vi har inviteret til Koldinghus får sig en ekstra oplevelse, sagde kommunikationschef på Koldinghus, Nanna Ebert, til Kendte.dk i marts.

Powered by Labrador CMS