Du tror det ikke: Æg slår enestående rekord

Spørgsmålet er nu blot, hvor længe rekorden får lov at stå.

Den excellente rekord blev sat på under to uger. Foto: Scanpix.
Den excellente rekord blev sat på under to uger. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Kylie Jenner er en populær dame på Instagram, hvor hun har adgang til mere end 120 millioner følgere.

Populariteten ses tydeligt i blandet andet et billede fra 6. februar 2018, der med mere end 18 millioner “likes” var det mest populære foto på det sociale medie indtil for få dage siden.

Denne historie handler om det foto, der slog Jenner af pinden som indehaver af det mest populære Instagram-foto, og hvad skulle der til for at slå rekorden?

Et æg. Et foto af et helt almindeligt æg har i skrivende stund scoret mere end 24 millioner “likes,” et i sig selv imponerende tal. Det bliver dog endnu mere imponerende, når man tænker på, at fotoet af ægget blev lagt på Instagram 4. januar, og at billedet ikke engang skulle bruge to uger på at slå Jenners rekord.

Et fælles mål

Hvordan gik det til, spørger du måske dig selv? Det er svært at give et entydigt svar på, men billedet af ægget, og den profil det er lagt op af, er sat i verden med ét mål for øje; det skulle slå Jenners rekord-foto.

“Lad os sammen sætte en verdensrekord med det mest ‘likede’ foto på Instagram. Vi skal slå Kylie Jenners nuværende rekord på 18 millioner. Det kan vi godt,” står der i billedteksten til det foto, der nu har slået Jenners rekord.

Nu er spørgsmålet selvfølgelig, hvad Kylie Jenner har tænkt sig at gøre ved den sag.

Powered by Labrador CMS