Dronningen er ligeglad med kritik: Hun fortsætter ufortrødent

Hos Dronning Elizabeth har den seneste tids snak om sikkerhedsseler ikke vundet indpas.

Udgivet Opdateret

Så er den gal igen. Eller det kommer an på, hvordan man ser det – for i kølvandet på prins Philips færdselsuheld tidligere på måneden, så har der været et meget stort fokus på, hvorvidt de royale bruger sikkerhedsselen, når de kører bil. Men søndag blev dronning Elizabeth set på vej til et officielt anliggende uden en sikkerhedssele, skriver Express.

Det er selvom, der netop nu er ekstra fokus på emnet og prins Philip har været ude at undskylde efter sit uheld. Prins Philip var i en ny Range Rover blot to dage efter, at han kørte galt – og det var her, at han blev set uden sikkerhedssele. Og i de britiske medier går historien på, at prinsen kan blive sendt på køreskole, så han kan få genopfrisket køreegenskaberne.

Derudover kan prinsen også se frem til potentielle andre straffe, såsom en bøde på hele 5.000 pund, hvilket svarer til godt 43.000 kroner.

Dronning Elizabeth er snart færdig med sit årlige besøg i Norfolk og på Sandringham. Det forventes, at dronningen og hendes mand, prins Philip, vender tilbage til Buckingham Palace i begyndelsen af februar. Den 6. februar vil dronningen ligeledes fejre sit eget jubilæum – der har hun nemlig siddet 67 år på tronen, hvilket også er en rekord i den britiske royale historie.

En knust prins

Dronning Elizabeths 97-årige mand, prins Philip, har sagt, at han dybt beklager og er “meget ked af” de kvæstelser, som en kvinde pådrog sig i et biluheld, som han var involveret i for en uge siden. Det skriver Sunday Mirror.

Søndagsavisen har offentliggjort en kopi af et brev, som prinsen har sendt til Emma Fairweather, som brækkede sit håndled, da hendes personbil, en Kia, kolliderede med prinsens Land Rover.

– Jeg vil gerne have, at De skal vide, hvor ked af det jeg er over min rolle i uheldet … Jeg kan kun forestille mig, at det skete ved, at jeg ikke så bilen komme, og jeg er ulykkelig over følgerne, skriver han i brevet, som er underskrevet Philip.

Prinsen slap uskadt fra uheldet, men han var rystet efter episoden.

Powered by Labrador CMS