Dronningen bekræfter: Sådan bliver brylluppet

Nu har dronning Elizabeth bekræftet, at prinsesse Beatrice får sin Edoardo Mapelli Mozzi den 29. maj 2020.

Dronning Elizabeth bekræfter nu, at prinsesse Beatrice skal giftes den 29. maj 2020. Dronningen afslører også andre detaljer om den store dag. Foto: REUTERS/Arthur Edwards/Pool
Dronning Elizabeth bekræfter nu, at prinsesse Beatrice skal giftes den 29. maj 2020. Dronningen afslører også andre detaljer om den store dag. Foto: REUTERS/Arthur Edwards/Pool
Udgivet Opdateret

Så stopper gætteriet!

Dronning Elizabeth har fredag bekræftet, at prinsesse Beatrice skal giftes med sin forlovede Edoardo Mapelli Mozzi den 29. maj 2020.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det meddeler den britiske monark i et officielt skriv på Kongehusets hjemmeside.

Med dronningens tilladelse

Efter mange gæt på, hvornår prinsesse Beatrice skulle gå op af kirkegulvet, har dronning Elizabeth nu slået datoen fast.

Desuden afslører dronningen også nogle detaljer for brylluppet. Dronning Elizabeth har nemlig givet parret tilladelse til at blive gift i The Chapel Royal, St James’s Palace.

Ligesom at den britiske monark også er vært for en bryllupsreception for parret, der skal afholdes på Buckingham Palace. Receptionen er privat, og derfor vil der ikke være adgang for pressen.

Endelig på plads

I september 2019 blev prinsesse Beatrice forlovet med den italienske Edoardo Mapelli Mozzi på en romantisk tur til Italien. På daværende tidspunkt deklarerede parret, at deres bryllup skulle stå i den første del af 2020.

Siden har rygterne om brylluppet floreret. Det mest omtalte er nok, at bryllupsdatoen er blevet skubbet et par gange. Det har prins Andrew fået skyld for.

Men ved seneste nyt om brylluppet kunne kilder bekræfte, at datoen var sat for brylluppet trods problemer med prinsessens far.

Nu kan royalister for alvor glæde sig til den 29. maj 2020, hvor der igen er bryllup i det britiske kongehus.

Powered by Labrador CMS