Diana-detalje vækker opsigt: Så du det?

Hertuginde Kate Middelton vagte opsigt, da hun havde lånt noget helt særligt af dronningen

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgallerietherover

Der var flere små antydninger og detaljer til stede ved begravelsesceremonien for prins Philip lørdag. Blandt dem var særligt en hyldest til afdøde prinsesse Diana.

Det er nu mere end 20 år siden, hun døde i en bilulykke i 1997, mens paparazzier jagtede hende og filmproducent Dodi Al-Fayed.

Men ved lørdagens begravelse valgte hertuginden af Cambridge, Kate Middelton, at hylde den afdøde prinsesse. Hun bar nemlig en perlekæde fra dronning Elizabeths egen kollektion. Og de er netop en perlekæde, som prinsesse Diana lånte af dronning ved mange lejligheder.

Det skriver Daily Mail.

Helt særlig

Perlekæden er af en helt særlig karakter. Den firerækkede perlekæde er nemlig en gave fra den japanske regering og er lavet af de fineste kulturperler. Årsagen til at prinsesse Diana flere gange lånte kæden af dronning, er at hun elskede perler.

Første gang prinsesse Diana bar kæden var til et af de første royale arrangementer hun deltog i. Her var det til en forsamling for dronning Beatrix og prins Claus af Nederlandene, som blev afholdt i Hampton Court Palace.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS