Danske kendiskvinder ført bag lyset af optagede mænd

Flere kendte, danske kvinder har prøvet at date mænd, der holdt et andet forhold skjult for dem.

Kanalchef Maiken Wexø har oplevet at blive ført bag lyset af en mænd, der allerede så en anden kvinde. Foto: Dennis Lehmann/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

At planlægge fremtiden med en partner kan være noget af dejligste, man kan tage sig til.

Men når man finder ud af, at et andet menneske har planlagt sin egen fremtid med den samme partner i endnu længere tid, kan det for alvor stoppe festen.

Når “4-Listen: Det vi siger” tirsdag aften handler om dating, løfter flere kendte kvinder sløret for, at de selv har prøvet at blive ført bag lyset af mænd, der allerede havde andre kvinder derhjemme.

I blandt disse er Maiken Wexø, der en kanalchef på Discovery Networks Danmark.

– Jeg var sammen med en fyr i London for mange år siden. Vi sov sammen hver weekend, sås flere gange om ugen og havde været på småferier sammen, fortæller Maiken Wexø og fortsætter:

– En dag kom en anden tv-værtinde op til mig og spurgte, om det var rigtigt, at jeg var sammen med Michalas kæreste, siger kanalchefen, der indrømmer, at hun ikke kan huske, om den anden kvinde præcis hed Michala.

– Senere på dagen fortalte jeg ham, at det vildeste var sket. At jeg var blevet spurgt, om jeg var kærester med hendes venindes mand.

Det viste sig dog, at den var god nok. Maiken Wexøs kæreste var ganske rigtigt sammen med en anden kvinde. Han sagde, at han ville slutte det, men bare ikke mens hans første kæreste stadig var under uddannelse.

– Så stod jeg ud af taxaen og så ham ikke igen. To år efter fik jeg en buket blomster og en note om, at han var single, siger Maiken Wexø.

– Jeg ved ikke, om han havde forestillet sig, at jeg lige skulle hænge på i to år. Det var sgu besynderligt, griner hun.

Også radioværten Sara Bro har prøvet at date en mand, der havde en anden kæreste, uden at hun vidste det.

– Jeg fandt ud af det, da hun ringede ham op fra sit hotel i Indien. Den gik på telefonsvarer, og han lod den køre. Så kom der rimelig dårlig stemning, fortæller Sara Bro.

Også koreograf og krimiforfatter Katrine Engberg, der for nylig meldte ud, at hun skulle skilles fra sin mand, tv-værten Timm Vladimir, har brændt fingrene på en mand, der allerede var taget.

Faktisk var hun blevet forelsket i en mand, som hun pludselig fandt ud af skulle giftes. Hun har dog også selv prøvet at jonglere med flere mænd.

– Jeg var i en rebound-fase, hvor jeg var ulykkelig, og der datede jeg en hel masse mænd. Det var skønt, jeg havde brug for at blive bygget op, afslører “Krokodillevogteren”-forfatteren.

Der handler om dating, når tirsdagens udsendelse af “4-Listen: Det vi siger” løber over de danske tv-skærme på Kanal 4 klokken 22.00.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS